UA-122714817-1
It's not about being good at something,
It's about being good to yourself

Welkom bij Room4 Yoga in Velp

Welkom bij Room4 Yoga, een sfeervolle yogaschool in Velp, met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. We bieden een zeer divers aanbod van yogalessen voor zowel beginnende als meer gevorderde yogi's.

Alle lessen kun je flexibel inplannen via de handige momoyoga-app. Yoga op het moment dat het jou het beste past en in de stijl die jij op dat moment prettig vindt. Bekijk ons lesrooster. Ook nu kun je bij ons yoga lessen volgen op een moment en manier die bij jou passen. 

Onze binnenlessen zijn weer gestart maar daarnaast geven we met mooi weer graag onze lessen buiten.

Yoga buitenlessen op twee fantastische locaties

In de besloten binnentuin van Het Raadhuis aan de Nieuwstraat in Velp en in de prachtige tuin van The Hunting Lodge, aan de Beekhuizenseweg 1 in Rozendaal. We werken met een protocol volgens de richtlijnen van het RIVM.

Online lessen via Zoom 

Je volgt de lessen vanuit je eigen huis, waarbij jouw docent live lesgeeft en waar nodig aanwijzingen geeft.Het terugkijken van lessen via Youtube. Je kunt kiezen uit een ruim aanbod van verschillende lessen, te volgen waar en wanneer jij maar wil. 

Bekijk ons actuele lesrooster


Nieuwsgierig? Neem een losse les of kies voor een proefmaand onbeperkt yoga voor 29 euro om kennis te maken.  En natuurlijk kun je ook telefonisch of per e-mail contact opnemen. We denken graag met je mee.

We hopen je snel te zien bij één van onze lessen.

Namasté!

Team Room4 Yoga
E: info@room4yoga.com
M: 06-48531114


  

AGENDA

Vanaf 18 augustus starten we met de DRU yoga lessen.
  Meld je aan voor een gratis proefles op 0648531114


21 augustus 19.00 20.30
XL les Yin en Yoga Nidra
 

Pranayama, Yin en Yoga Nidra.

In deze les staat alles in het teken van het loslaten van spanningen die in ons lichaam sluimeren.
Laagje voor laagje . Steeds een stukje dichter bij jezelf en dieper in contact met je lichaam.
Vanuit  ontspanning begeleid ik je door een Yoga Nidra sessie heen. Naar een  staat tussen dromen en bewustzijn in. Waarin je lichaam en geest de kans krijgen om zichzelf weer volledig op te laden en te herstellen.


docent :Sabine Riswick
prijs : 16 euro
Ga naar inschrijven en koop je ticket online!

29 augustus
Yin yoga met klank – ontspannen yoga met klankschalen
 

Wees welkom om je onder te dompelen in ontspannende yin houdingen met liefdevolle klanken. Kom jij ook ontspannen op zondag 15 maart? Slechts 1,5 uur, maar het voelt als een dagje uit! Yogalerares Sabine van Room4Yoga leidt je met haar stem in rustgevende yin yoga houdingen. Je mag lenig zijn, maar dat hoeft niet. Ontspanning is het belangrijkste.Terwijl je in de yin houding ligt, zal Linda met haar Tibetaanse klankschalen, ocean drum, koshi en andere instrumenten jouw lichaam en geest in nog diepere ontspanning brengen. Even mag alles zo zijn zoals het is. Je komt helemaal tot rust.Hoe fijn voelt dat? Écht even tijd voor jezelf.

Waarom yin yoga met klankschalen?

Yin yoga is een ontspannende vorm van yoga. Ook de klank van klankschalen zorgt voor ontspanning. Ons lichaam bestaat voor circa 70% uit water. Wanneer je een steentje in het water gooit, begint het te golven.Door het aanslaan van de klankschalen ontstaat er geluid en trilling. Deze trillingen zorgen ervoor dat het water dat in je zit in beweging komt. Hierdoor ‘golft’ het los en kunnen eventuele blokkades zoals stress of pijn verminderen of worden opgeheven. 

Docenten Sabine en Linda
Bijdrage € 17,50 leden
Bijdrage € 22,50 niet leden
Ga naar inschrijven en koop je ticket online!