UA-122714817-1
It's not about being good at something,
It's about being good to yourself

Het team van Room4 Yoga Velp


Ons team van ervaren docenten zorgen voor een gevarieerd lesrooster. Wij verzorgen lessen op verschillende niveaus en in verschillende yoga stijlen. 


Sabine Riswick

Sabine Riswick

OVER MIJ: Zo'n acht jaar geleden kwam ik tijdens een burn out in aanraking met yoga. Vanaf het eerste moment voelde ik dat yoga bij me past en mij zoveel aan rust en bewustwording en energie brengt. Mijn eerste korte teachertraining volgde ik zes jaar geleden waarnaar er meer volgden. In de loop der jaren ben ik me steeds meer gaan verdiepen in het yogapad en de achterliggende filosofie. In mijn lessen komen meerdere delen van het achtvoudig yogapad aan bod ,de focus ligt echter vooral op de adembeheersing en de houdingen.

LESSEN: Poweryoga, Hatha Yoga , Flow ,Vinyasa en Yin yoga

Marije Heleen Haasjes

Marije Heleen Haasjes

OVER MIJ: Na een aantal jaren power yoga lessen gevolgd te hebben bij diverse docenten kwam ik na mijn zwangerschap in aanraking met yin yoga. Er gebeurde zoveel in mijn lijf door deze lessen; klachten verdwenen, ik kreeg meer energie en voelde me gelukkiger. Dat inspireerde mij de yin yoga docentenopleiding module 1, 2 en 3, yin 3.3, yin en yoga props te volgen en af te ronden. Gezondheid en vitaliteit zijn voor mij belangrijke voorwaarden om mij goed te voelen. Met een goede gezondheid en vitaliteit kun je meer aan. De yin yoga zorgt ervoor dat het zelf herstellend vermogen van het lijf wordt aan gezet. Door contact te maken met je lijf en werkelijk te voelen. Wat is er nu mooier dan mensen dat in mijn lessen te laten ervaren! Ik geef les in diverse studio’s, aan professionele dansers, Jellinek kliniek als onderdeel van hulpverleningstrajecten en yin yoga aan zorg leerlingen en yin op het werk.

LESSEN: Yin Yoga en Yin 3.3

Elly van Extel

Elly van Extel

OVER MIJ: Pilates en yoga dragen bij aan een goede balans tussen mijn werk, sociaal leven en gezin. Hierdoor ben ik niet alleen sterk, soepel, fit en energiek, maar kan ik ook mijn hoofd ‘leegmaken’. Ik ben eigenaar van Yoga Boss, ben yogadocent en Perfect Pilates trainer en lifecoach, maar ik ben ook manager in het hoger onderwijs. Als leidinggevende heb ik gezien dat stress een grote impact heeft op leidinggevenden en hun medewerkers kunnen hebben. Het levert gezondheidsproblemen op, mensen slapen niet goed en de concentratie wordt minder. Ik heb zelf ervaren hoe yoga kan bijdragen aan het verminderen van stress. Door zelf regelmatig yoga te doen loopt de stress niet op, ben ik fitter en soepeler geworden en slaap ik beter. Deze ervaringen wil ik graag delen en daarom geef ik yogalessen en ben ik lifecoach. Ik gun iedere werknemer een leidinggevende die aan yoga doet en ik gun iedere leidinggevende werknemers die aan yoga doen!

LESSEN: Hatha Yoga en Yoga & Pilates

Nerini Moerlie

Nerini Moerlie

OVER MIJ: In 2017 ben ik begonnen met een Vinyasa yoga teacher training en inmiddels heb ik mezelf tevens verdiept in restoritave en mindfullness. Het delen van al het moois wat yoga te bieden heeft is waar mijn hart ligt. In mijn lessen staat de ademhaling centraal. De verbinding tussen lichaam en geest. Een moment voor jezelf om naar binnen te kijken. Met aandacht voor mindfullness

LESSEN: Restorative yoga, Slow yoga

Anniek Gelissen

Anniek Gelissen

OVER MIJ: Na vele jaren van yogabeoefening en de ontdekking van de helende kracht van yoga in een moeilijke tijd, besloot ik mij met een Yin Yoga opleiding (De Nieuwe Yogaschool Amsterdam) te verdiepen in yoga. Inmiddels ben ik een yoga docente gespecialiseerd in yin yoga en restorative yoga. Mijn lessen zijn zacht, langzaam en meditatief, als tegenhanger van ons drukke bestaan. Yoga is voor mij een levenswijze. Het helpt mij om op een fysiek en mentaal gezonde manier in het leven te staan en het inspireert me om mezelf op een positieve manier te ontwikkelen. Stapje voor stapje. Dat wat je op de mat beoefent, neem je namelijk mee het dagelijks leven in. Yoga leert je te luisteren naar wat het lichaam te vertellen heeft en zorgt voor een compassievolle blik naar jezelf en anderen. Het is helend. Graag deel ik daarom wat ik heb geleerd (en blijf leren) en wil ik je inspireren de connectie met jezelf te vinden.

LESSEN: Yin Yoga

Maxime Kroot

Maxime Kroot

OVER MIJ: In 2017 studeerde ik af aan de Dansacademie van ArtEZ. Tijdens mijn opleiding kreeg ik een aantal blessures en merkte ik dat dans veel van het lichaam kan vragen. Toen ben ik begonnen met yoga om meer verbinding te maken tussen body en mind. In 2018 volgde ik mijn yoga opleiding bij SunSalute in Spanje en sindsdien verdiep ik me met veel passie in vinyasa yoga. Bij Room4 Yoga geef ik Vinyasa yoga, een stijl waarbij de ademhaling wordt gekoppeld aan de beweging. Hierdoor wordt bewegen vloeiender of juist krachtiger. Wat zich later vertaalt in een rustige maar sterke mindset. In mijn lessen begeleid ik je door inspannende flows met kleine persoonlijke aanpassingen. We sluiten altijd af met een eindontspanning met een vleugje aandacht vanuit Thaise massage.

LESSEN: Vinyasa

Renate Moelands

Renate Moelands

OVER MIJ: Renate Moelands is in het dagelijks leven leerkracht en is daarnaast opgeleid aan het New Health Centre in Sneek. Zij geeft met veel passie de Yin les op de woensdagavond om 20.15.

LESSEN: Yin Yoga

BEKIJK HET LESROOSTER      SCHRIJF JE IN